Asbestsanering Kungsbacka

Välkommen till HRS – asbestsanering Kungsbacka

Din personliga hjälp

HRS Håltagning Rivning Sanering AB erbjuder asbestsanering i Kungsbacka. Hos oss kommer du alltid få hjälp utifrån dina specifika önskemål och behov. Vårt ständiga mål är att leva upp till respektive kunds förväntningar genom att leverera ett väl genomfört arbete och god service. Därför är vi noga med att anpassa arbetet ifall det finns några särskilda behov.

Kontakta oss redan idag för din personliga hjälp inom asbestsanering!

Asbestsanering Kungsbacka

Inom företaget finns mångårig erfarenhet och heltäckande kunskap. Det gör att vi kan åta oss det mesta inom våra områden. När det kommer till asbestsanering åtar vi oss både små och stora uppdrag. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Kungsbacka och dess omnejd. Tveka inte på att ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Stor flexibilitet

I allt vårt arbete strävar vi efter att vara flexibla och på så sätt möta våra kunders förväntningar på ett bra sätt. Vi anpassar våra tjänster för att hjälpen du får ska passa din vision. Dessutom lägger vi fokus på att anpassningsbar tillgänglighet när det kommer till upptagningsområde. Vi utgår från Göteborg men finns tillgängliga för storra delar av dess omnejd, däribland Kungsbacka.

VÅRA TJÄNSTER

Slåttängsgatan 2, 415 72 Göteborg
Asbestsanering Kungsbacka
073-263 05 25 / 073-262 23 25